MARDİN / MİDYAT - TOKİ İlkokulu

Ara

Okulumuzda 01/12/2023 tarihinde Cuma günü saat 11:00 da Filistin'e destek kermesi düzenlendi. Kermese Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim DEMİR, Şube Müdürü Faruk TERCAN, Midyat Beleyesinden Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Masum CENGİZ ve diğer yetkililer, Midyat Eğitim Bir Sen Başkanı Hüseyin Yücel, Okul Aile Birliği Başkanımız Tayfur DEMİR, Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır. Filistin' e destek kermesimize büyük bir ilgi, destek ve iştirak sağlanmıştır. Filistin'e destek kermesinden toplam 32.535 TL gelir elde edilmiştir. Elde edilen gelir Türkiye Kızılay Derneği Midyat Şubesine aktarılmıştır. Katkı yapan, destek veren, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Kas

Okulumuz 3/C Sınıfı 29/11/2023 tarihinde saat 09:00 da Müzeyi tanımak ve Midyat kültürünü tanıtmak amacıyla Midyat Kent Müzesine ve Çocuk kütüphanesine Sınıf Öğretmeni Fırat ÇELİKAL başkanlığında gezi düzenlenmiştir. Geziye Sınıf Öğretmeni Fırat ÇELİKAL, 17 Erkek ve 16 Kız öğrencimiz katılmıştır. Müzeler ve Kültürümüz konusu öğrencilerimize gezi etkinliği ile kazandırılmıştır. Midyat Kent Müzesindeki ve Çocuk Kütüphanesinde görevliler öğrencilerimize gerekli açıklamalarda bulunmuşlardır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Riskinin Azaltılması Günün'de okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.